На заході України в один день поховають 7 Героїв, які загинули на фронті

0
На заході України в один день поховають 7 Героїв, які загинули на фронті
Сьогодні, 13 вересня, у Львівській області прощаються із Героями, які загинули за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Богдан Удич
Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації вступив до лав 117-ї окремої механізованої бригади 10-го армійського корпусу. Обіймав посаду помічника гранатометника. Виконував бойові завдання на Запорізькому напрямі.



Сергій Олійчук
Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави до складу 132-го окремого розвідувального батальйону. Виконував бойові завдання на Донеччині. За короткий відрізок часу отримав звання «молодший сержант» та посаду командира відділення.



Сергій Микитюк
Займав посаду начальника їдальні взводу забезпечення медичної роти військової частини. Помер 6 вересня 2024 року внаслідок хвороби. Йому було 40 років.



Вадим Муравський
Підполковник. Виконував бойові завдання у зоні проведення Антитерористичної операції/операції Об’єднаних сил. З початку 2024 року виконував завдання у складі Головного управлінні розвідки. За мужність та відвагу при виконанні бойових завдань був нагороджений численними державними та відомчими відзнаками.



Андрій Кулієвич
Воїн був гранатометником військової частини А 7348. Загинув 8 вересня 2024 року поблизу населеного пункту Красногорівка Покровського району Донецької області у віці 28 років.



Василь Луцьків
Був інспектором прикордонної служби військової частини 9938, старший сержант. Загинув 7 вересня 2024 року.



Василь Петриляк
1 квітня 2022 року був мобілізований до лав Збройних Сил України. Службу проходив у селищі Десна Чернігівської області. Був головним сержантом самохідно-артилерійської батареї військової частини А7014. Загинув 17 травня 2022 року під час авіаудару по селищі Десна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні