На заході України водій авто збив молоду дівчину і залишив помирати на дорозі

0
На заході України водій авто збив молоду дівчину і залишив помирати на дорозі
У четвер, 12 вересня, у реанімації ужгородської лікарні померла 27-річна місцева мешканка, яку на вулиці Другетів збив водій Kia Sorento і втік з місця ДТП. Правоохоронці розшукали водія і взяли під варту без можливості внести заставу.

Про це повідомили у Закарпатській обласній прокуратурі.

Аварія на вул. Другетів в Ужгороді сталася 6 вересня. За кермом був 35-річний місцевий мешканець.

«Того вечора підозрюваний на автомобілі KIA Sorento здійснив наїзд на 27-річну жінку, яка саме переходила проїжджу частину дороги. При цьому зачепив припарковане поруч авто та втік з місця події», – інформують правоохоронці.

Потерпілу з тяжкими травмами госпіталізували до реанімаційного відділення і з того часу вона перебувала у лікарні. 12 вересня медики констатували смерть дівчини.

Водія взяли під варту без можливості внести заставу. За порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті особи, та залишенні її у небезпеці, ужгородцю загрожує до 8 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні