Далекобійні удари України по території Росії - як відреагує РФ

0
Далекобійні удари України по території Росії - як відреагує РФ
Російський диктатор Володимир Путін може відреагувати на дозвіл партнерів України на далекобійні удари по Росії. Це можуть бути диверсії з боку Кремля.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Bloomberg.

За даними анонімних джерел видання, погрози Кремля на адресу країн НАТО через Україну щодо можливого використання ракет західного виробництва для ураження військових об'єктів в Росії, швидше за все, набудуть форми посилення диверсій, кібернетичних та інших гібридних атак, заявили американські і європейські чиновники.

Водночас ще одне анонімне джерело видання зауважило, що Росія також може відповісти прямим або непрямим нападом на американські війська в інших регіонах, наприклад, на Близькому Сході.

Удари України вглиб Росії
Нагадаємо, що попри те, що вже тривалий час Україна отримує далекобійні ракети від Британії, США та Франції. Використання цієї зброї для ударів по території Росії досі під забороною.

Прессекретар Білого дому Джон Кірбі заявив, що США наразі продовжують вести закриті переговори з Україною щодо цього питання.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні