Під час комендантської години чоловік розстріляв поліцейського - що відомо

0
Під час комендантської години чоловік розстріляв поліцейського - що відомо
Зухвалий злочин стався в ніч на 14 вересня, коли патрульні зупинили авто місцевого жителя для перевірки причин руху під час комендантської години. Виявилось, що він був пʼяний, повідомляє mukachevo.net.

Як зазначають в поліції Хмельницької області, після складання протоколу водій пішов додому начебто для вирішення питання з транспортним засобом, в автомобілі він залишив свого товариша. А повернувся вже з АК і почав стріляти по поліцейським. Поліцейські відкрили вогонь у відповідь та викликали допомогу.

В результаті стрільби водій поранив поліцейського та свого товариша. Їх госпіталізували до лікарні для надання медичної допомоги. Правоохоронець перебуває у важкому стані.

Загалом зловмисник випустив 60 патронів. Також пошкоджено два службових авто: одне екіпажу, який зупинив зловмисника, інше - бійців спецпідрозділу, які прибули за викликом на допомогу колегам.

В результаті проведення спецоперації бійці поліцейського спецпідрозділу КОРД затримали стрільця.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 348 Кримінального кодексу України (Посягання на життя працівника правоохоронного органу).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні