На заході України затримали п'ятьох чоловіків: що сталось

0
На заході України затримали п'ятьох чоловіків: що сталось
У суботу ввечері, 14 вересня, прикордонники відділення «Грушово» Мукачівського загону затримали чотирьох киян та одного жителя Донеччини, які планували перепливати Тису, щоб незаконно потрапити в Румунію.

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

"Знайденим через соцмережі переправникам, які обіцяли допомогти перейти на румунський берег, кожен із затриманих заплатив по 9 тисяч доларів США. З настанням темряви відчайдухи висунулися на подолання невідомої їм річки, з якої від початку 2024 року по обидва боки кордону дістали тіла 21 потопельника", - йдеться у повідомленні.

На щастя, за 70 метрів до державної межі «плавців» затримав прикордонний наряд.

Стосовно затриманих склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» справу скеровано до суду.

Наразі оперативники загону детально вивчають усі обставини та встановлюють коло осіб, причетних до організації незаконної подорожі чоловіків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні