Колишній український нардеп став сенатором в рф

0
Колишній український нардеп став сенатором в рф
Колишній депутат-регіонал українського парламенту Андрій Деркач став сенатором від Астраханської області країни-агресорки Росії.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на росЗМІ.

Зазначається, що указ про призначення 57-річного Деркача сенатором голова Астраханської області Ігор Бабушкін підписав ще 12 вересня.

Зауважимо, що Андрій Деркач був депутатом Верховної Ради від 1998 року. Він відомий тим, що публікував так звані "плівки Деркача", які дискредитували Україну та Демократичну партію США.

З початком повномасштабного вторгнення РФ утік із України. У червні 2022-го ексдепутата звинуватили у роботі на російську розвідку. Він повинен був допомогти окупантам максимально швидко захопити владу в Україні. За даними слідства, за роботу в інтересах Росії зрадник отримав 567 тисяч доларів. Торік у січні президент Володимир Зеленський позбавив Деркача громадянства, а Верховна Рада - мандата.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні