У Ізраїлі громадян з українським паспортом закликали утриматися від поїздок в Україну

0
У Ізраїлі громадян з українським паспортом закликали утриматися від поїздок в Україну
У зв'язку з тривалою війною в Україні Рада національної безпеки Ізраїлю закликала громадян Ізраїлю утриматися від поїздок до України.

Про це повідомило міністерство закордонних справ Ізраїлю.

"Ситуація з безпекою в Україні продовжує залишатися особливо напруженою. Бомбардування з повітря, що тривають, і ракетні обстріли становлять реальну загрозу для життя людей. Крім цього, громадянину Ізраїлю, який має додаткове громадянство, чи то українське, чи російське, може бути відмовлено у виїзді з України чи Молдови, і він може навіть відповідно до місцевих законів бути залучений до служби в армії", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, через війну "Залізних мечів" громадянам Ізраїлю, які все ж вирішили поїхати в Україну, рекомендується мінімізувати демонстрацію ізраїльської та єврейської символіки, уникати скупчення людей та бути особливо обережними.

Міністерство закордонних справ Ізраїлю також радить планувати маршрути так, щоб не проходити через Придністров'я, враховуючи ситуацію з безпекою там.

МЗС Ізраїлю також оприлюднило спеціальні інструкції для тих, хто планує відвідати Умань цього року, зокрема для подорожей в Україну та сусідні країни, такі як Польща, Угорщина, Молдова, Словаччина і Румунія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні