У Нідерландах зробили прогноз про закінчення війни в Україні

0
У Нідерландах зробили прогноз про закінчення війни в Україні
Війна в Україні не завершиться ні цього року, ні наступного, тому потрібно бути реалістами і не завищувати очікування.

Про це заявив міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс у коментарі LRT TELEVISION, пише УНІАН.

Він зазначив, що ситуація на полі бою в Україні залишається складною, і Росія зараз дійсно сильна.

"Я не думаю, що війна закінчиться цього року, не думаю, що вона закінчиться і наступного року. Звичайно, нам необхідно надати Україні якомога більшу військову підтримку, але нам потрібно бути реалістами, тому що ситуація на полі бою дуже складна. Це означає, що ми повинні зробити більше, але ми також не повинні завищувати наші очікування", - пояснив він.

Брекельманс наголосив, що необхідно дивитися на довгострокову перспективу і переконатися, що громадяни Європи продовжують хотіти підтримувати Україну, "тому ми не повинні створювати хибні очікування, щоб люди не розчаровувалися".

"Тому що іноді люди думають, що російське вторгнення було спринтом, який перетворився на марафон, але насправді це забіг завдовжки 42 км, тому ми маємо продовжувати", - наголосив міністр оборони Нідерландів.

Він додав, що потрібно бути оптимістами, але водночас реалістами. За його словами, Росія - справді потужний противник, і може вести цю війну з такою інтенсивністю дуже довго.

"Якщо подивитися на оцінки того, що зможе виробляти російська військова промисловість, і на кількість людей, яких вона здатна мобілізувати, ці цифри дійсно величезні. Росія грає в гру чисел, і Україні дуже складно від неї захиститися", - додав Брекельманс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні