Росія планує наступ на одну із областей України

0
Росія планує наступ на одну із областей України
Російсько-українська війна триває, й окупанти не полишають спроб прорвати фронт на сході Харківської області.

Про це повідомив в ефірі телемарафону командир підрозділу TERRA Микола Волохов із позивним "Абдулла", пише УНІАН.

"Останнім часом мені здавалося, що ми вирішили проблему з бронетехнікою. Була певна динаміка із самого початку заходу 3 ОШБр в зону відповідальності на Харківщині. Техніки ставало менше - спершу її було надзвичайно багато, ми її палили. А на даний момент ми спостерігаємо збільшення бронетехніки, збільшення активності РФ у використанні танків, БМП", - розповів Волохов.

За його словами, таке збільшення кількості ворожої техніки може означати, що Росія планує активізувати наступ на цьому напрямку.

"Вони таким чином намагаються провести розвідку боєм, щоб прощупати наші оборонні рубежі по відношенню сезону року та погоди. Скоро почнеться те, що росіяни називають распутіца. І застосовувати техніку не буде можливо так, як зараз. І здається, ніби вони хочуть зробити ривок, покращити свої позиції. Хочуть вибити нас з тієї ділянки, яку не так давно ми відбили у них", – додав Волохов.

Крім того, військовий розповів про втрати окупантів на цьому напрямку протягом минулого тижня: "124 двохсотих, 174 трьохсотих, вісім БМП знищено, дев'ять гармат, два танки, 14 мотоциклів, 8 бліндажів-укриттів і купу іншої ворожої техніки. Знищуємо ворожі комплекси радіорозвідки, РЕБ, знищуємо позиції з їхньою піхотою, з їхніми дроністами".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні