Військовий ЗСУ розкритикував роботу працівників ТЦК

0
Військовий ЗСУ розкритикував роботу працівників ТЦК
Боєць Третьої окремої штурмової бригади з позивним "Пітбуль" розкритикував роботу працівників ТЦК та СП. Причиною цього він назвав те, що більше половини військкомів не були на фронті.

Про це пише ТСН.

Захисник розкритикував роботу ТЦК. Він сказав, що ставиться до нинішньої роботи військкоматів "ху*ово", тому що ті відправляють на фронт мобілізованих віком понад 40 років:

"Тому що приїжджають +40 і такі, що взагалі в них навіть ні мотивації, ні*уя".

"Який прикол кидати людину в бус і привозити її на полігон, а з полігону сюди до нас? А він сам не хоче в душі. Ну він не хоче воювати і він не буде. Ти пошлеш його на бойові – він і себе підставить, і підставить когось, хто з ним буде або штурмувати, або сидіти за закріпі", – пояснив "Пітбуль".

Аби змінити цю ситуацію, він рекомендує працівникам ТЦК самим спершу побувати на фронті.

"Наскільки я знаю, більше половини (працівників ТЦК – ред.) не брали участі в бойових. Вони навіть не знають, що це таке. Їм би лише відправити людину, поставити галочку і все, відзвітувати перед начальством, що "все, ми списки зробили, подали", – висловився боєць 3-ї ОШБр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні