Скільки часу цієї зими українці можуть бути без світла

0
Скільки часу цієї зими українці можуть бути без світла
У разі важкого опалювального сезону з тривалими морозами, мешканці багатоквартирних будинків в Україні можуть зіткнутися з серйозними проблемами. В таких умовах можливі відключення електроенергії до 18-20 годин на добу.

Про це в статті УНІАН повідомив голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко.

"Якщо в Україні цей опалюваний сезон буде скрутний, буде занизька температура, тобто мінус 10 і нижче, і вона буде триматися два-три тижні, то це буде величезна проблема для більшості українців, тому що багатоквартирні будинки не витримують таких погодних умов, і відключення будуть по 18-20 годин", - сказав експерт.

За його словами, тим українцям, у яких є така можливість, варто розглянути варіанти переїзду на випадок складної зими до родичів чи друзів у приватний сектор.

"Опалюваний сезон починається стабільно в Україні десь 15-20 жовтня. Включають опалення в більшості міст України, окрім північних, 1-го листопада. Максимальний термін, щоб прийняти рішення, зібрати кошти, закупити обладнання і підключити його в людей є до першого листопада", - розповів Попенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні