Чому путін не поспішає повертати Курську область

0
Чому путін не поспішає повертати Курську область
Зараз активні бойові дії відбуваються на двох ділянках фронту – в Курській області країни-агресорки Росії та в Донецькій області України. Але пріоритетним для РФ є саме Донецький напрямок, тому окупанти там ведуть активніші дії.

Таку думку висловив азербайджанський військовий аналітик та експерт у сфері оборони та безпеки Агіль Рустамзаде під час чату на Главреді.

Якщо російським військам не вдасться витіснити українську армію з Курської області до 1 жовтня цього року, як наказав російський диктатор Володимир Путін, то українські сили, які перебувають там, отримають плюс-мінус статус-кво.

"Отримаємо плюс-мінус статус-кво. Наразі активні бойові дії відбуваються на двох ділянках фронту – у Курській і Донецькій областях. Донецький напрямок – це пріоритет для Росії, і там бої триватимуть за будь-якого розкладу. Якщо російські війська не зможуть видавити українські з території Курської області, вони чекатимуть або відповідних погодних умов, тобто сезону дощів, або накопичення додаткових резервів", – зазначив аналітик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні