РФ стягнула до Курської області 37 тисяч військових, - ЗМІ

0
РФ стягнула до Курської області 37 тисяч військових, - ЗМІ
Росія зосередила у Курській області 37 тисяч солдатів. Російська влада поставила завдання ворожим військам до середини жовтня витіснити ЗСУ.

Про це йдеться у матеріалі РБК-Україна.

Кремлівський режим хотів зібрати для контрнаступу у Курській області угруповання військ у співвідношенні 5 до 1. Зараз, ймовірно, ця пропорція ще не досягнута.

Поінформовані джерела РБК-Україна стверджують, що наразі в Курській області Росія сконцентрувала близько 37 тисяч військ. З 10 на 11 вересня вони розпочали контрнаступальну операцію, щоб відтіснити українські війська.

Один зі співрозмовників видання у Силах оборони каже, що російські війська отримали завдання до 15 жовтня витіснити українські сили з усієї Курської області, а до 30 жовтня - створити так звану буферну зону на території прикордонних областей, що межують з Росією.

З огляду на те, що наш Генштаб поінформований про задуми противника та готується протидіяти їм, то ці плани можуть залишитись лише на папері.

"Принаймні, ще місяць тому деякі співрозмовники видання у військовому керівництві давали значно песимістичніші прогнози щодо здатності України утримати зайняту частину Курщини, аніж те, що виявилось насправді", - йдеться у матеріалі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні