Вночі у Рівненській та Львівській областях пролунали вибухи

0
Вночі у Рівненській та Львівській областях пролунали вибухи
У ніч на 20 вересня на Львівщині оголошували повітряну тривогу через загрозу ворожих безпілотників. Небезпека тривала з 03:56 по 04:32, сили ППО збили один ворожий дрон.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Російський дрон у небі Львівщини знищили сили ППО ПвК "Захід".

Зайнялась пожежа
Унаслідок падіння уламків виникла пожежа у приміщенні колишнього колгоспу в селі області. Голова ОВА зазначив, що вогнеборці оперативно загасили займання. На щастя, обійшлось без постраждалих.

"Пошкоджено три автомобілі (1 вантажний та 2 легкових), у житлових будинках неподалік вибиті вікна. Попередньо, жертв чи постраждалих нема", — йдеться в повідомленні.

Згодом у ДСНС Львівщини уточнили, що уламки російського дрона впали в селі Куликів Львівського району. Пожежа зайнялась на площі 20 квадратних метрів. О 05:31 її ліквідували.





У західних областях України у ніч на 20 вересня оголошували повітряну тривогу через загрозу російських безпілотників. На Рівненщині знищили повітряну ціль.

Про це повідомив голова Рівненської ОВА Олександр Коваль.

"Сили ППО працювали вночі на Рівненщині. Як результат — збиття повітряної ворожої цілі. Дякую нашим військовим за професійну роботу", — повідомив голова ОВА.

За його словами, люди та інфраструктура не постраждали.

Уночі 20 вересня Росія атакувала Україну ворожими безпілотниками. Вибухи чули і на Івано-Франківщині – працювала протиповітряна оборона.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

Під час повітряної тривоги уночі 20 вересня на Прикарпатті працювали сили ППО.

За словами Світлани Онищук, на щастя, обійшлося без постраждалих.

Водночас міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків додав, що унаслідок падіння уламків немає пошкоджень житла, є незначні пошкодження гаражів.

"Вкотре закликаю усіх жителів області реагувати на сигнали про небезпеку! Бережіть себе і своїх рідних! Дякуємо нашим захисникам неба за їхню роботу – оборону повітряного простору", – наголосила очільниця області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні