Старший офіцер ЗСУ розповів, як і хто зсередини руйнував армію України

0
Старший офіцер ЗСУ розповів, як і хто зсередини руйнував армію України
Українську армію руйнували зсередини, зокрема, тоді, коли проросійський політик Віктор Янукович був при владі.

Про це старший офіцер відділення розвідки бригади "Рубіж" Національної гвардії України Віталій Литвин розповів під час інтерв’ю Укрінформу.

"Я родом із військового містечка, з Десни, як я вже казав, і я бачив систематичне руйнування нашої армії, це як агентурна мережа, так і політичне керівництво, як правління Януковича", - поділився воїн.

Офіцер-герой сказав, що, наприклад, з дивізії "Десна" (чисельність становить від 6 000 до 25 000 осіб) хотіли зробити бригаду (може нараховувати 3 000 - 5 000 військовослужбовців).

"Тобто, всіх хотіли звільнити, техніку розпродати, тому що Україні армії не треба, тому що поряд із нами живуть "дружні народи": Російська Федерація, Білорусь. У нас є міжнародні домовленості про те, що нас будуть підтримувати Сполучені Штати, Велика Британія, Російська Федерація, нам забезпечать територіальну цілісність і суверенітет", - додав співбесідник.

За його словами, українці наївно в це все вірили і давали змогу РФ руйнувати українське військо. "Я не повертаюсь ще на 50, 100 років назад на Радянський Союз, на нищення української ідентичності", - підкреслив воїн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні