Експерт попередив про небезпеку для двох українських міст

0
Експерт попередив про небезпеку для двох українських міст
Наступ РФ на Покровському напрямку може знизитися через погодні умови. Наразі окупанти не дуже активно просуваються на місто Покровськ, але серйозна небезпека існує для населених пунктів, розташованих на півдні, - Курахового та Вугледара. Там ідеться про небезпеку оперативного оточення.

Про це заявив ізраїльський військовий оглядач Давид Шарп в інтерв'ю Oboz.ua.

За його словами, погода на багато що впливає. Наприклад, хмарність і дощі можуть зробити проблематичним використання дронів. Однак на сході України дуже нерідко буває сухою.

"Також погодні умови впливають на прохідність техніки. Але знову ж таки: там, де вже йдуть міські сутички, бої в забудові, де використовується піхота (а Росія часто використовує її, не рахуючись із втратами), то і на погоду особливо розраховувати не варто", - сказав Шарп.

Загалом, за словами військового оглядача, погана погода грає не на користь тієї сторони, яка застосовує авіацію.

"Але головне впирається в те, які резерви і які сили задіють сторони. Якщо українці зможуть використати достатньо резервів, то шанси на успішну оборону різко підвищуються. Інакше доведеться дуже і дуже непросто", - вважає Шарп.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні