Зеленський розповів як і коли він змінить перебіг війни

0
Зеленський розповів як і коли він змінить перебіг війни
Так званий "План Перемоги" Зеленського є частиною глобальної стратегії для завершення війни, відновлення стабільності та досягнення миру на справедливих умовах. Важливість цього плану полягає не лише в тому, щоб захистити Україну від агресії, але й щоб зміцнити її безпекову архітектуру в майбутньому.

Про це президент України Володимир Зеленський розповів під час зустрічі з журналістами 20 вересня, пише ТСН.

Що таке "План Перемоги"

Український "План Перемоги" тісно пов'язаний з "Формулою миру" та майбутнім "Самітом миру". Він спрямований на те, щоб узяти ініціативу у власні руки та чітко показати світу, як Україна може досягти перемоги над агресором.

Президент Зеленський наголошує, що важливо, щоб цей мир був справедливим і стабільним, оскільки війна відбувається саме на українській території. Прикладом цього є провал попередніх угод, таких як Мінськ-3, що фактично несе небезпеку відновлення війни через кілька років.

Як "План Перемоги" змінить хід війни

"Партнери часто кажуть: "Ми будемо з Україною до її перемоги". Зараз ми чітко показуємо, як Україна може перемогти, і що для цього потрібно. Дуже конкретні речі", - сказав Зеленський.

За його словами, одним із сигналів, що "План Перемоги" прийнятий, стане активізація конкретних дій з боку партнерів. Зеленський підкреслює, що світова спільнота повинна чітко усвідомити, як саме Україна може перемогти і що для цього потрібно. Це важливо зробити зараз, коли офіційні особи, які підтримують Україну, обіймають свої посади.

"Я вважаю, що є глобальна небезпека в послабленні Заходу і посиленні антагоністів Західної політики, ЄС і США. Основна небезпека – в поляризація світу. В принципі, це і є стратегія Росії", - каже Зеленський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні