Гороскоп на 22 вересня: день, коли успіх усміхнеться тим, хто діє

0
Гороскоп на 22 вересня: день, коли успіх усміхнеться тим, хто діє
День, коли – незважаючи на вихідний – можна ставати до втілення в життя будь-яких, зокрема й найсміливіших ідей.

Про це пише ТСН.

У цей час змінюється ставлення до навколишнього світу та людей з негативного на позитивне: у питаннях, які ще вчора здавалися безнадійними, сьогодні з'явиться надія на їхнє вдале вирішення. Успіх сприятиме тим, хто діє, а не чекає, що все влаштується саме собою.

Овен
Головна «зброя», яка допоможе у вирішення будь-яких професійних завдань, віра в себе та свої сили – без неї вам не вдасться впоратися навіть із повсякденними справами, не кажучи вже про серйозні проєкти.

Телець
Братися за нові справи можна тільки тоді, коли будуть завершені та закриті старі, інакше нічого досягти не вдасться – «хвости» не дадуть вам просунутися вперед ні на крок.

Близнята
Досягти поставленої мети дозволить розроблені заздалегідь тактика і стратегія, тому варто витратити час на те, щоб визначитися з тим, чого ви дійсно хочете і як цього досягатимете.

Рак
Ініціатива цього дня всіляко вітатиметься як вищими силами, так і вашими близькими, а той факт, що торкнеться вона переважно домашніх справ, її важливості не применшує.

Лев
Не варто легковажно ставитися до людей, які не приховують своєї заздрості до вас і ваших успіхів: вони далеко не такі нешкідливі, як це може здатися на перший погляд, і здатні завдати серйозних неприємностей.

Діва
Минулий тиждень ви провели у роботі на власне благо і, треба визнати, досягли непоганих результатів, тож чому б не присвятити нинішній – вихідний – день відпочинку, на який ви заслужили.

Терези
Головною умовою правильності ухваленого вами цього дня рішення стане спокій: якщо ж ви – за звичкою – розхвилюєтеся і почнете внутрішньо метатися з боку на бік, прикрої помилки не уникнути.

Скорпіон
Не варто розповідати про свої професійні – чи особисті – плани не лише стороннім, а й близьким вам людям: велика ймовірність того, що, висловивши свої наміри вголос, ви приречете їх на невдачу.

Стрілець
Сьогодні, незважаючи на вихідний, можна братися за будь-яку – навіть дуже складну – справу: талан буде на вашому боці, і ви зможете з ним впоратися, особливо якщо не почнете сумніватися у своїх силах.

Козоріг
Неможливо з'ясувати стосунки з близькою людиною, нескінченно ображаючись одне на одного і граючись водночас у мовчанку: поговоривши з нею начистоту, ви багато поясните і, що дуже важливо, помиритеся.

Водолій
Креативні ідеї будуть спадати вам на думку в такій кількості, що тільки встигай записувати – до того ж застосувати їх можна буде навіть у найдальших від творчості сферах.

Риби
Близькі люди можуть серйозно відчувати ваше терпіння, але тільки від вас залежить, чи приведе це до серйозного конфлікту чи ні: пам'ятайте про те, що йдеться про рідню – іншої у вас не буде, а отже, треба стримуватися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні