До України йде аномальне потепління

0
До України йде аномальне потепління
Аномальне тепло цього тижня очікується в Україні, подекуди пройдуть дощі.

Про це попереджає синоптик Ігор Кібальчич, пише "Метеопрог".

Він пояснив, що над центром та заходом Європи очікується розвиток циклонічної діяльності, через що над територією України переважатимуть повітряні потоки південного та південно-східного напрямку.

"За рахунок такої атмосферної циркуляції, до нас почне надходити тепле повітря з Туреччини та країн Балканського півострова", - повідомив Кібальчич.

Щодо опадів, то значних дощів найближчими днями не очікується, лише у західній частині часом спостерігатимуться помірні опади.

Погода 23 вересня
На початку тижня на всій території країни очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вдень +23…+29 °С, на крайній півночі та у Карпатах свіжіше, +18…+23 °С.

Погода 24 вересня
"У вівторок, 24 вересня, завдяки впливу антициклону збережеться тепла та суха погода у більшості областей нашої країни", - каже синоптик. Вітер буде 5-10 м/с. Температура повітря вночі +7…+12 °С, у південних областях +12…+17 °С. Вдень повітря по всій країні прогріється до +24…+29 °С, тільки у Карпатах буде +18…+23 °С.

Погода 25 вересня
У середу, за прогнозом Кібальчича, у західних областях, а також місцями у Приазов'ї очікуються дощі. Вночі на Закарпатті та у Карпатах можливі сильні дощі. На решті території переважно без опадів. Вітер південно-східного напрямку посилиться до 7-12 м/с. Температура повітря вночі +10…+15 °С, на північному сході +5…+10 °С. Вдень температура знизиться до +21…+26 °С, у західних областях місцями буде +16…+21 °С.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні