Відомий український співак різко висловився про Олега Винника

0
Відомий український співак різко висловився про Олега Винника
Український співак Максим Бородін різко висловився про відомого артиста Олега Винника, який втік за кордон на початку повномасштабного вторгнення. Виконавець розкритикував творчість колеги.

Про це пише УНІАН.

За словами Бородіна, музика Винника для нього "поверхнева" та "нещира". А також він наголосив, що не хотів би, щоб його порівнювали з Олегом та бути з ним в одній музичній ніші. На проєкті "Муз_Тренд" ведучий Слава Дьомін зазначив, що аудиторія Максима – це дівчата та жінки, які раніше слухали втікача. Однак сам Бородін переконаний, що це не так:

Я не знаю, мені від цього дуже боляче. Для мене його музика дуже поверхнева, дуже не щира. Мені шкода, що люди можуть слухати мене і Винника. Я не хотів би бути із Винником в одній ніші. На сьогодні, це найгірша новина, яку ти розповів. Якщо так, то шкода. Я думаю, тому я так довго і йшов, що ні ліворуч, ні праворуч, зі мною поряд нікого немає.

На додаток, виконавець відповів, хто для нього є прикладом в українському шоубізнесі. Зокрема, серед музикантів, якими захоплюється артист, Святослав Вакарчук та Валерій Харчишин.

"Мені приємно, коли зі мною вітаються круті музиканти, а коли не круті, мені все одно. Фух, Винник пробачте. Для мене круті музиканти, це Святослав Вакарчук, Валерій Харчишин. А все інше, то література", — додав Бородін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні