Військовий ЗСУ розповів, коли може закінчитися війна

0
Військовий ЗСУ розповів, коли може закінчитися війна
У 2025 році війна в Україні може закінчитися, бо Росія матиме критичні проблеми з військовим потенціалом, вважає військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов.

Про це він сказав в ефірі Ранок.LIVE, пише Уніан.

"Вважаю, що у 2025 році війна якось завершиться, бо Росія наприкінці 25-го року матиме критичний період і по кількості снарядів, танків, всього БК на складах. Північна Корея - не безкінечна (у питанні передачі РФ озброєння – УНІАН). І по особовому складу вже в них проблеми. Є питання з набором на контракти. Вже не вистачає (бійців)", - сказав Сазонов.

За його словами, можливо, у 2025 році будуть перемовини, які "чимось завершаться", а не в 2026 році.

"Я до західних прогнозів ставлюся досить обережно, бо там були прогнози, що ми за 3 місяці впадемо. А можливо, ця війна затягнеться на роки, буде вʼялою, як 16-17 роки: позиційні бої, завдання ударів по тилу, літають дрони, літають ракети", - зауважив Сазонов.

Війна в Україні - перспектива перемовин з РФ
Як повідомляв УНІАН, президент України Володимир Зеленський наразі прибув до США для проведення важливих зустрічей щодо завершення війни в Україні. В Конгресі США, кандидатам у президенти Сполучених Штатів, а також лідерам країн-партнерів України Зеленський презентує план перемоги України. За словами глави держави, подальший хід війни в Україні вирішується цієї осені.

Україна неодноразово заявляла про намір провести другий саміт миру, який, за словами Зеленського, має поставити крапку у війні. Він підкреслює, що цей мир має бути таким, аби не було заморозки війни і не було маніпуляцій міжнародним правом.

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі, коментуючи війну в Україні висловив думку, що наприкінці 2025-го і в 2026-му її труднощі та виклики стануть "глибшими та суворішими". За словами Леммі, що Україна та її західні союзники обговорюють потреби ЗСУ за межами просто утримання поточної лінії фронту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні