У луцькому закладі неповнолітньому продали алкоголь: коментар власника

0
У луцькому закладі неповнолітньому продали алкоголь: коментар власника
У центрі Луцька в новому закладі «Білий налив» продають алкоголь неповнолітнім.

Про це заявили у групі «Валькнут» – рекрутів спецпідрозділу ГУР МО «Відар», пише Конкурент.

Днями представники групи «Валькнут» прийшли з перевіркою у «Білий налив», який нещодавно запрацював у Луцьку на вулиці Лесі Українки, 23.

Зі слів рекрутів, вони отримали інформацію про те, що у цьому закладі систематично продавали алкогольні напої особам, які не досягли 18 років.

«Наші оперативники швидко та ефективно провели перевірку. Було зафіксовано кілька фактів продажу алкоголю неповнолітнім, а також зібрано достатньо доказів для подальшого правового реагування», – розповіли активісти.

На місце події прибула поліція, яка склала протоколи через порушення, вчинені у закладі «Білий налив».

У коментарі, співвласник закладу Денис підтвердив, що був факт продажу алкоголю неповнолітньому. З його слів, у покупців, щодо віку яких є сумніви, перевіряють документи. Проте хлопець, якому, як виявилося, було 17 років, був значно старшим на вигляд. Тож у нього не просили документів, тому й сталася прикра ситуація.

Тепер справу розглядатимуть у суді.

На думку співвласника, заклад могли й підставити, адже рейдова група одразу натрапила на неповнолітнього покупця, хоч відвідувачів було дуже багато.

Після цього інциденту, зі слів Дениса, документи перевіряють у всіх.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні