На Волинь «на щиті» востаннє повернувся 25-річний Герой

0
На Волинь «на щиті» востаннє повернувся 25-річний Герой
«На Щиті» у рідне село Рівне привезли жителя Рівненської громади Сергія Бугрова, який загинув 20 вересня внаслідок артилерійського обстрілу в Сумській області.

Про це пише ВСН.

У понеділок, 23 вересня, жителі Любомльщини гідно зустріли 25-річного Героя, який боронив Україну у складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади на посаді гранатометника.

На міжнародній трасі «Київ – Варшава» ніби зупинився час, водії автівок паркувалися обабіч дороги і разом із пасажирами ставали на коліна, віддаючи шану Сергію Бугрову.

У селах, через які рухався траурний кортеж, вийшло дуже багато людей, які встелили квітами дорогу і створили живий коридор пошани. Дорослі та діти, схиливши голови в скорботі, навколішки зі сльозами на очах зустрічали Сергія.

«Серце розриває на шматки, бо маємо ще одного Янгола в камуфляжі. Ще один Герой відав найдорожче – своє життя за наш спокій, мир, свободу. Сергій назавжди залишиться молодим і красивим, йому навіки 25. У захисника залишилася мама і троє молодших братиків, яким дуже важко прийняти і пережити цю біду. Сергій Бугров – в строю! Честь і шана нашому Герою. Світла пам’ять Захиснику!» – висловила співчуття місцева волонтерка Катерина Мокренко.

За свій короткий вік він не встиг одружитися, народити і виховати дітей… Скільки мрій уже не судилося йому здійснити, скільки планів не вдалося втілити в життя…

Заупокійна служба відбудеться у понеділок, 23 вересня, у місцевому храмі. Поховають Героя з почестями на кладовищі у с. Рівне.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні