Стало відомо, що хоче зробити рф до початку переговорів з Україною

0
Стало відомо, що хоче зробити рф до початку переговорів з Україною
Триває війна в Україні, і ресурси ворога на межі, тому осінь може бути вирішальною.

Про це сказав військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов в ефірі "Ранок.LIVE".

"Мені теж здається, що ця осінь вирішальна", - зазначив він.

За словами Сазонова, у росіян стоїть завдання до зими захопити якомога більші території України, і вони "намагаються за будь-яку ціну, спаливши всі резерви, цієї осені добитися максимуму".

"Бо взимку, коли почнуться перемовини, десь після Нового року, будуть багато аргументів казати дипломати, але головне - це карта, яка буде лежати на столі - карта лінії бойового зіткнення. Ворог намагається якнайбільше її просунути. Головне завдання в них, як ми бачимо, окупувати всю Донецьку область до початку перемовин. На це кидають всі резерви", - підкреслив військовий.

Водночас Сазонов зауважив, що росіяни вже не кидають нові бригади, вони вже не можуть підтримувати нові напрямки й не можуть штурмувати, як рік тому, два-три напрямки одночасно.

"Вони можуть тільки підтримувати те, що в них зараз є. Все поповнення, що зараз приходить, це тільки компенсація тих втрат, які в них є. Наскільки в них вистачить ресурсів - я не знаю. Сподіваюсь, що не на рік, а менше", - сказав Сазонов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні