На заході України затримали чотирьох чоловіків

0
На заході України затримали чотирьох чоловіків
Прикордонники відділу "Вилок" Мукачівського загону затримали чотирьох чоловіків, які планували перепливати Тису на гумовому човні, щоб потрапити в Угорщину.

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

У ніч на 23 вересня за 50 метрів від держрубежу прикордонники відділу "Вилок" Мукачівського загону затримали чотирьох чоловіків, які планували перепливати Тису, щоб потрапити в Угорщину. Правопорушників, які несли гумовий човен, наряд помітив близько першої години ночі. Ними виявилися двоє мешканців Дніпропетровщини, один - Київщини та ще один - Харківщини.

Як розповіли у Держприкордонслужбі, один із чоловіків заплатив організаторам "вояжу" 12 тисяч доларів США, інший - 4 тисячі доларів США авансу (ще 7 тисяч доларів США повинен був заплатити у випадку успішного подолання Тиси), а двоє їх "компаньйонів" домовилися віддати по 11 тисяч доларів США, якщо зможуть потрапити на територію Угорщини та залишитися живими.

Українські прикордонники нагадують землякам, що від початку повномасштабного вторгнення по обидва береги Тиси, де проходить кордон з Угорщиною та Румунією, виявили тіла 41 потопельника.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні