Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 24 вересня

0
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 24 вересня
Можна вступати до будь-якого навчального закладу – благо, зараз це можна зробити із затримкою – від школи до вишу. Також вітається навчання на семінарах, тренінгах та – в обов'язковому порядку – самоосвіта. Хоч би якої сфери були нові знання, важливо пам'ятати: дуже скоро їх вдасться застосувати на практиці – як у професійному, так і в особистому житті.

Про це пише ТСН.

Овен
Можливо, хтось із друзів чи близьких звернеться до вас сьогодні за порадою – запропонуйте їм такий варіант дій, до якого вдалися б самі, тільки в такому разі вам дійсно вдасться допомогти людині.

Телець
День не підходить для активних та рішучих дій – їх краще перенести на інший час, а сьогодні – визначити тактику та стратегію, які допоможуть вам досягти поставленої сьогодні мети.

Близнята
Виконати всі завдання, які ви поставили перед собою цього дня, можна буде тільки у разі дисципліни та зосередженості на виконуваній роботі – відволікшись, ви втратите занадто багато дорогоцінного часу.

Рак
Стаючи до роботи, необхідно насамперед визначитися з пріоритетами: навіть якщо головне намічене на сьогодні завдання здається вам важким, почати потрібно саме з нього, а потім перейти до легших.

Лев
День, коли вам потрібно якнайменше говорити і якомога більше слухати: так ви зможете дізнатися багато нового і цікавого про ставлення до вас людей із оточення, включаючи найближчих.

Діва
Відновити стосунки, які здаються безповоротно зруйнованими і навіть втраченими, цього дня буде легко, як ніколи: досить просто зателефонувати людині – від сварки не залишиться й сліду.

Терези
Будь-які факти, про які ви дізнаєтесь цього дня, матимуть величезне значення, тому важливо звернути на них увагу – проаналізувати, зробити правильні висновки та відкласти у пам'яті.

Скорпіон
Займаючись вирішенням проблем інших людей — як близьких, так і просто знайомих, не забувайте про існування власних — інакше цілком можете виявитися шевцем без чобіт.

Стрілець
Не варто ділитися з оточенням таємницею іншої людини, яку вона вам довірила: зробивши це, ви ризикуєте перетворити друга, який не пробачить вам зради, на ворога, а це навряд чи входить у ваші плани.

Козоріг
У пошуках відповіді на важливе запитання не варто перебирати масу варіантів — насправді правильне рішення лежить на поверхні, і ви обов'язково знайдете його, якщо не поспішатимете і не метушитеметеся.

Водолій
Сьогодні не варто нікому вірити на слово – ні малознайомим, ні близьким людям: навряд чи вони захочуть вас обдурити – швидше, і самі помилятимуться, а отже, видадуть свідомо помилкові версії.

Риби
Не варто нікого обманювати навіть у дрібницях – брехня обов'язково вийде назовні, і ви отримаєте репутацію людини, якій не можна вірити, що згодом негативно вплине на ваші стосунки з людьми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні