Чоловіків від 50 років тепер не можуть мобілізувати?

0
Чоловіків від 50 років тепер не можуть мобілізувати?
Командування Сухопутних військ Збройних сил України видало директиву, що передбачає мобілізацію чоловіків віком від 50 до 60 років лише за спеціальним мобілізаційним розпорядженням.

Про це в заявив нардеп від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко.

За словами Гончаренка, у директиві від 19 вересня мовиться про мобілізацію чоловіків віком від 25 до 49 років. Таким чином, мобілізація військовозобов'язаних віком 50-60 років може відбуватися лише за мобілізаційним розпорядженням.

"Окреме мобілізаційне розпорядження означає, що Генштаб видав таке розпорядження щодо конкретного чоловіка. Із зазначенням усіх даних. Яку треба цьому чоловікові пред’явити", − заявив він.

Народний депутат зазначив, що ця директива призупинила також призов обмежено придатних віком від 18 до 25 років, і тепер він можливий лише за наявності письмової згоди.

@mpoleksiigoncharenko чоловіки віком 50-60 років можуть бути мобілізованими ЛИШЕ за окремим мобілізаційним розпорядженням. Знайте свої права. І можете посилатись на директиву, про яку я кажу. #алексейгончаренко #мобілізація #українськийтікток ♬ Epic Motivation - Kidmada

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні