Мир чи капітуляція: стало відомо, чого насправді хоче рф

0
Мир чи капітуляція: стало відомо, чого насправді хоче рф
Агресорка Росія продовжує публічно сигналізувати про свою незацікавленість у будь-якому мирному врегулюванні війни. Кремль цікавить лише капітуляція українського уряду та знищення України як держави.

Про це йдеться звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), пише ТСН.

Аналітики як приклад наводять інтерв'ю українського президента Володимира Зеленського журналістам New Yorker про План перемоги України. Під час розмови заявив, що РФ не зацікавлена у припиненні війни на будь-яких розумних умовах та симулює інтерес до переговорів. За словами Зеленського, Київ запросив Москву взяти участь у другому мирному саміті, але Кремль не продемонстрував жодної зацікавленості в участі.

Зокрема, днями речник кремлівського "фюрера" Дмитро Пєсков заявив, що "альтернативи" російській перемозі в Україні немає. Таким чином він повторив небажання РФ вести переговори на інших умовах, окрім капітуляції України, наголосили в ISW. Окрім того, Пєсков назвав НАТО та Захід "колективним ворогом". Також речниця МЗС РФ Марія Захарова заявляа, що Росія не братиме участі в другому українському мирному саміті або будь-яких "таких самітах".

Таким чином в ISW вважають, що Кремль не зацікавлений у сумлінних мирних переговорах з Україною.

"Москва використовуватиме концепцію "мирних планів" і "переговорів" лише для того, щоб спонукати Захід чинити тиск на українську державу з метою домогтися запобіжних поступок щодо суверенітету та територіальної цілісності України", - наголосили аналітики Інституту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні