Відомий український співак назвав Тіну Кароль «стервом»

0
Відомий український співак назвав Тіну Кароль «стервом»
Популярний український співак Олексій Діброва, він же DIBROVA, висловився про співачку Тіну Кароль та неочікувано назвав її "стервом".

Про це співак сказав у інтерв'ю УНІАН.

Свого часу DIBROVA брав участь у п'ятому сезоні проєкту "Голос країни". Тоді він виконав трек "Спи собі сама" та розвернув два крісла – Потапа та Тіни Кароль. Музикант обрав команду Потапенка. Як зізнався DIBROVA, про своє рішення він шкодує. Зараз би музикант обрав команду Тіни Кароль, адже переконаний, що вона професіоналка своєї справи.

"Після участі в "Голосі" я зробив багато висновків. Зрозумів, що чесно, а що - ні. Де правда, а де брехня. Де фейк, де не фейк. Коли я брав участь у "Голосі", це ще було до війни, наш ринок працював інакше. І саме там я зрозумів, як він працював тоді і на чому побудований зараз. І вважаю, що сьогодні значно краще, ніж було. А ще дуже шкодую, що тоді пішов до Потапа. Точніше, шкодую, що не пішов до Тіни Кароль, коли вона розвернулася до мене. Тому що вона знає, що таке справжні цінності, порівняно з Потапом", - говорить артист.

Не лякає DIBROVA й те, що в Тіни Кароль амплуа доволі суворої та зухвалої артистки. Сам артист називає виконавицю "прекрасним стервом". Окрім того, він залюбки б з нею у майбутньому попрацював або ж просто поспілкувався.

"Так, вона прекрасне стерво. Я її обожнюю! Я щиро хотів би з нею поспілкуватися, запитати поради, можливо, навіть у майбутньому зробити колаборацію. Вона чудова артистка, і це все, що я можу сказати про неї", - говорить артист.

Зазначимо, Олексій Діброва виступає під сценічним ім'ям DIBROVA. За час кар'єри він співпрацював з багатьма артистами, серед яких Олена Тополя, Злата Огнєвіч, Міла Нітіч, TamerlanAlena та інші. Артист пише пісні як і для себе, так і для колег за сценою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні