У лікарні помер військовий з Волині

0
У лікарні помер військовий з Волині
24 вересня у лікарні помер військовий Олександр Демедюк, 1990 року народження, житель селища Головне.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Олександр служив солдатом 63 окремої механізованої бригади та мужньо боровся проти країни-агресора.

«Був вірним побратимом, мужнім та хоробрим воїном. Серце Олександра зупинилося у лікарні, де він проходив лікування», — йдеться в повідомленні.

Церемонія прощання з Героєм відбудеться 25 вересня 2024 року о 13:00 в храмі Покрови Пресвятої Богородиці в селищі Головне.

Жителів громади та всіх, хто знав Олександра Демедюка, просять прийти попрощатися, подякувати, помолитися та провести його в останню путь.

Відповідно до Розпорядження селищного голови 25, 26, 27 вересня 2024 року оголошено Днями жалоби на території Головненської громади.

На знак скорботи за померлим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій громади незалежно від форм власності. Обмежити проведення розважально – концертних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні