В українському місті офіцер розстріляв з автомата чоловіка за відмову продати будинок

0
В українському місті офіцер розстріляв з автомата чоловіка за відмову продати будинок
Винним в умисному вбивстві визнав Балтський районний суд Одеської області лейтенанта Державної прикордонної служби, який у січні застрелив з автомата місцевого жителя.

Про це повідомляє «Думська».

Суд призначив чоловікові покарання у вигляді 14 років позбавлення волі. Також офіцеру доведеться заплатити родині вбитого 7 млн грн як компенсацію моральної шкоди.

Свою провину військовослужбовець визнав у повному обсязі, від дачі показань відмовився і попросив розглядати справу в спрощеному порядку, без дослідження доказів. Обвинувачення та потерпілі його підтримали, і суд задовольнив клопотання.

Злочин, про який ідеться, було скоєно ввечері 13 січня в Балті.

За даними «Думської», причиною конфлікту, що призвів до трагічного інциденту, стала земельна ділянка зі старим будинком, яку нещодавно купив загиблий.

«Його сусідка теж хотіла цю ділянку придбати і приходила до нього, щоб перекупити, але отримала відмову. Можливо, у грубій формі. Вона розповіла про це своєму синові-прикордоннику, який приїхав розбиратися», — повідомило «Думській» джерело, близьке до слідства.

Лейтенант, який обіймав посаду командира снайперського відділення, під’їхав до будинку кривдника матері, зв’язався з ним домофоном і попросив про допомогу: мовляв, зламалася машина. Коли господар вийшов на вулицю, військовослужбовець тричі вистрілив у нього з АК-74. Чоловік помер на місці.

Скоївши вбивство, офіцер повернувся в частину, де його і затримали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні