Відомий український комік оскандалився жартом про війну

1
Відомий український комік оскандалився жартом про війну
Український комік Антон Стенюк провів свій перший сольний виступ, який супроводжувався скандалом. Обурення викликав один із жартів коміка, який виявився для багатьох невдалим.

Про це пише УНІАН.

Під час свого стендапа Стенюк іронізував на тему релігійних конфліктів, ставлячи собі питання, "чому православні вбивають православних, якщо є багато мусульман".

"Ця війна - це просто нонсенс, я не знаю, як так сталося, що одні православні вбивають інших православних, коли у світі так багато мусульман. Я не кажу, що треба вбивати мусульман, я адекватна людина, я розумію, що це зараз не на часі, і тим паче цим уже займаються іудеї, але тим не менше", - висловлювався Стенюк під час виступу.

Жарт викликав негативну реакцію у частини публіки. Голова Меджлісу Рефат Чубаров заявив, що такі висловлювання не можна вважати жартом, тому що "це випад проти людей на основі їхньої віри".

"Шкода, що в цьому випадку вказувати на цього негідника, який дозволяє собі цинічно ображати своїх співгромадян, доводиться мені, громадянину України, який сповідує іслам", - обурився Чубаров.

Пізніше до ситуації долучився омбудсмен Дмитро Лубінець, який повідомив, що надіслав заяву в правоохоронні органи з проханням перевірити дії коміка. Якщо буде доведено факт порушення закону, гумористу може загрожувати відповідальність за статтею 161 КК України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це про нього радикальні ісламісти ще мабуть не знають.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні