В Україну повернувся відомий співак, який від початку війни відсиджувався у Німеччині

2
В Україну повернувся відомий співак, який від початку війни відсиджувався у Німеччині
Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов із посиланням на своє співтовариство пліткарів повідомив, що в Україну повернувся співак Олег Винник, який від початку повномасштабного вторгнення відсиджувався в Німеччині.

Про це повідомляє УНІАН.

Як розповіли Беспалову його "кошенята", вони бачили Винника в центрі Києва за кермом автомобіля. А потім з'явилася інформація про те, що його менеджмент пропонує топовим піарникам співпрацю з артистом, проте всі вони відмовляються.

"Вони бояться репутаційних ризиків, тому що піарникам з ім'ям є що втрачати", - сказав Беспалов.

Також він у подиві від того, чому Винник повернувся в Україну:

"Якого біса Винник у Києві? З чого він узяв, що якимось дивом йому вдасться реанімувати свою кар'єру? Хто зараз стоїть за Винником і хто зацікавлений у відбілюванні та поверненні його в український інформаційний простір?"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сцикун вернувся в Україну щоб заробити грошенят, для безбідного життя в Берліні. І лохи і дохиці понесуть йому грошенятана його співанки.
Відповісти
Свою пісеньку привіз - чергове приторне до ригачки творіння бездарів! В Німеччині ніхто слухати не захотів це ла-лаайно!))) віник (саме так, з малої літери), засунь краще свої пісні вовку під хвостик, і заодно й 3-м подертим і дурним вовчицям, що поки бігають за тобою. На твої концерти Нормальні Українці не підуть! Хіба що яйцями та гнилими помідорами в тебе пожбурляти!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні