Під час прямого ефіру 50-річний чоловік зізнався у вбивстві матері

0
Під час прямого ефіру 50-річний чоловік зізнався у вбивстві матері
Жахливе зізнання чоловіка в прямому телевізійному ефірі спричинило етичну війну в Італії.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на Metro.

50-річний Лоренцо Карбоне давав інтерв'ю телеканалу Pomeriggio5 біля свого будинку в Спецано-ді-Фіорано, коли раптом зізнався у вбивстві своєї літньої матері.

Помітно засмучений, він сказав журналісту Фабіо Джуффріда: "Я задушив її, я не знаю, чому я це зробив. Час від часу вона мене злила, бо постійно повторювала свої слова".

Його маму, 80-річну Лоретту Левріні, яка страждала на деменцію, знайшла мертвою дочка минулими вихідними.

Знімальна група нібито знайшла Карбоне біля його будинку. Після того, як він зізнався, вони викликали поліцію, а потім показали його зізнання як "ексклюзивну" історію.

Гая Тортора, заступниця директора телеканалу TG La7, розкритикувала це рішення, написавши: "Це не наша робота. Порушуючи етичний кодекс, ми падаємо на саме дно".

Ведуча програми Мірта Мерліно захистила вихід інтерв'ю в ефір. Вона сказала: "Я отримала дзвінок від кореспондента за декілька хвилин до виходу в ефір. У мене було мало часу на роздуми. Я дбала лише про одне: щоб це не зашкодило розслідуванню. Чоловік був у розшуку. Викликали поліцію, яка дозволила мені транслювати кадри з інтерв'ю".

Після цих випробувань Карбоне був заарештований і взятий під варту. Він сказав репортерові: "Я не міг більше терпіти, я не міг з нею впоратися. Я не знаю, чому я це зробив".

Розтин жінки має відбутися днями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні