У Луцьку під час комендантської години затримали п'яного чоловіка

1
У Луцьку під час комендантської години затримали п'яного чоловіка
Сьогодні, 26 вересня близько 3-ї години, патрулюючи проспектом Відродження поліцейські помітили автомобіль Mazda, який рухався під час дії комендантської години.

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

Спілкуючись з водієм інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд, результат — 1, 88 проміле. Крім того, водій протягом року вже притягався до відповідальності за керування авто у стані спʼяніння, а також є позбавлений у праві керування транспортними засобами.

На чоловіка патрульні склали адміністративні матеріали:
- за ч. 3 ст. 130 — (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння особою, яка двічі протягом року притягалася за це ж саме правопорушення);
- та за ч.5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування) КУпАП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Відродження , Соборності , Молоді , їх хоч греблю гати ,все більше закладів відкривається з алкоголем , тільки от мабуть не усіх помічають . А якщо по дворах пройтися , то доведеться цілий автобус пригнати , що б усіх їх до купи зібрати .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні