На фронті загинули двоє військових з Волині

0
На фронті загинули двоє військових з Волині
Стало відомо загибель жителя с.Коцюри на Волині Коцури Олександра, який героїчно віддав своє життя, захищаючи Україну.

Про це повідомили у Вишнівській громаді.

Коцура Олександр Степанович, 1984 року народження, водій-електрик відділення управління взводу безпілотних наземних комплексів загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Сухий Яр, Покровського району, Донецької області.

Олександр був прикладом справжньої відваги та незламної віри в перемогу. Він стояв на захисті своєї землі, виконуючи свій обов’язок із честю та гідністю.

«Загибель Олександра є великою раною для його рідних, друзів і всієї громади.

Щиро співчуваємо рідним і близьким з приводу втрати. Немає слів, які могли б втамувати ваш біль. У цей важкий час нехай Господь дає вам сили пережити непоправне горе», - зазначають у громаді.

Про дату та час зустрічі Героя повідомлять згодом.

З метою вшанування пам’яті загиблого Олександра Коцури у Вишнівській територіальній громаді 27-29 вересня 2024 року оголошено Днями жалоби.



Ще одна сумна звістка з фронту. 15 вересня 2024 року, виконуючи бойове завдання щодо захисту України, загинув уродженець села Кукли на Волині Віталій Чубелюк.

Про це повідомив очільник Маневицької громади Олександр Гаврилюк.

25-річний воїн мужньо і до кінця боронив рідну землю від ворога та поліг на території Курської області.

У захисника залишилася овдовіла молода дружина Вікторія, маленький дворічний синочок Марко та батьки Оксана Юріївна і Олександр Андрійович.

«Щирі співчуття усій родині у зв'язку з непоправною втратою найріднішої людини», - висловлює співчуття очільник громади.

Поховають молодого Героя у Луцьку, де він останнім часом проживав разом із сім'єю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні