Коли Україна може отримати дозвіл на удари вглиб рф

0
Коли Україна може отримати дозвіл на удари вглиб рф
Україна може отримати дозвіл на удари вглиб території Російської Федерації західним озброєнням до початку зими.

Про це заявив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Ламмі в інтервʼю "Голосу Америки", передає ТСН.

"Я очікую, що впродовж найближчих днів і тижнів ми будемо мати дуже сильну позицію, щоб забезпечити Україну усім необхідним, оскільки ми наближаємося до цієї важкої зими 2025-го року", - наголосив британський міністр.

За даними розвідки Британії, наголосив Ламмі, вже наступного року ситуація для диктатора РФ Володимира Путіна стане складнішою. Адже російська економіка в поганому стані, а також Кремлеві "буде дуже важко впоратися із кількістю втрат і жертв, яких він зазнав".

"Їй (Україні - Ред.) вже вдалось відвоювати половину захоплених земель. Їй вже вдалось вибити Путіна із Чорного моря. Вона пішла у наступ в Курській області й, сподіваюсь, утримає ці позиції. Насправді саме зараз той момент, адже ми переходимо з осені у зимовий період, коли Захід має продемонструвати свою сміливість та абсолютну відданість", – відзначив Ламмі успіхи України у цій війні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні