Стало відомо, чому у військовому ліцеї на Волині масово отруїлися діти

0
Стало відомо, чому у військовому ліцеї на Волині масово отруїлися діти
У Ковелі у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні нещодавно у багатьох дітей почалися кишкові розлади. Епідеміологи зафіксували тільки 2 випадки.

Про це пише Конкурент.

Тоді студенти і випускники підтверджували, що у ліцеї така ситуація нібито ледве не норма.

«На територіях ліцею скрізь були помітні плями рвоти та по всьому курсі, де живемо з хлопцями, було дуже погано – температура, постійна тошнота і тд, а допомоги ніякої», – розповів один з ліцеїстів.

Керівництво освітнього закладу підтвердило інформацію про те, що у них дійсно похворіли учні. Їхня кількість, за словами очільника ліцею, сягала 15 осіб.

«Маємо інформацію, зверталися до мене. В мене є відповіді – це вірусне захворювання, це не отруєння. Мені дали з санстанції, що це вірусна інфекція. Це вірус, він зараз в Луцьку масово. Дітей відправили на дистанційне навчання. Ну то, що я маю інформацію від офіційних… Звернулися в лікарню 15 (ред. – дітей), в мене є останні дані», – розповів начальник Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні Павло Боснюк.

Журналісти звернулися до спеціалістів Волинського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Там нам розповіли, що їм відомо тільки про два випадки.

«Відомо про 2 випадки – що не є по нашим нормам спалахом. Більше дітей не зверталося до медзакладів. Якщо звертаються до медзакладів офіційно, то нам дають термінові повідомлення ці медзаклади, до яких зверталися. У нас таких повідомлень 2.

Діагноз гастроентороколітів у 2х дітей, лікуються амбулаторно. Тобто не в лікарні», – повідомили епідеміологи.

Остаточних результатів обстеження поки ще немає. У центрі профілактики хвороб зазначили, що причини захворювання ще встановлюються, матеріал в роботі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні