Росіяни готуються до нового штурму: у ЗСУ назвали напрямок

0
Росіяни готуються до нового штурму: у ЗСУ назвали напрямок
У Запорізькій області росіяни почали перекидати на поле бою техніку, тому існує тенденція загострення ситуації на лінії бойового зіткнення, розповів речник оперативного угруповання військ "Таврія" Владислав Волошин.

Про це він наголосив в ефірі інформаційного телемарафону, пише Главред.

За останній час, росіяни перекинули на Запорізький напрямок щонайменше 25 баггі, які можуть потенційно брати участь у штурмових діях.

Український офіцер каже, що спостерігається тенденція того, що саме на цій ділянці, на Запорізькому напрямку, найближчим часом може початися загострення.

"За інформацією нашої розвідки, ворог збирає особовий склад штурмових груп у районі Приютного та отримав з резервної бази зберігання автомобільного транспорту Південного військового округу РФ 25 легких автомобілів-баггі. Це говорить про те, що готуються штурмові дії", - зазначив він.

Водночас він звернув увагу на те, що у військ противника не фіксується снарядний голод, а кількість застосованих боєприпасів у Херсонській і Запорізькій областях, де діють бійці оперативного угруповання військ "Таврія", залишається на колишньому рівні - до двох тисяч снарядів на добу. Також окупанти не припиняють застосовувати сотні безпілотників і лише минулої доби запустили понад 350 FPV-дронів.

"Ситуація стабільна, але може ускладнитися в будь-який момент", - додав Волошин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні