Гороскоп на 28 вересня: день, коли нам відкриється майбутнє

0
Гороскоп на 28 вересня: день, коли нам відкриється майбутнє
День, коли кожен із нас, хоч би яким матеріалістом він був, може повірити в містику та виявити у себе езотеричні здібності.

Про це пише ТСН.

Однією з таких якостей стане можливість передбачати – і віщувати – майбутнє, причому не лише людям навколо, а й самим собі. Потрібно звертати увагу на знаки, які посилатиме доля, і пам'ятати, що все в цей час – чи то події, зустрічі або слова – не випадкові, все має свій сенс і значення.

Овен
Не варто звертати увагу на некоректні зауваження когось з оточення: в основі поведінки буде банальна заздрість, яка є не вашою, а їхньою проблемою – нехай самі її вирішують.

Телець
Навіть до домашніх справ, які вимагають великої кількості енергії, сьогодні краще не братися: навіть якщо вам вдасться впоратися з поставленим завданням, перевтома дуже швидко дасть про себе знати, зіпсувавши вихідний.

Близнята
На перший план сьогодні краще не виходити ніде – ні в сім'ї, ні в соціальних мережах: привертаючи до себе увагу, ви ризикуєте стати об'єктом аб'юзу, що точно не покращить настрій вихідного дня.

Рак
Якими б скривдженими ви не були, не дозволяйте собі негативу щодо людей у вашому оточенні: слова – і навіть думки – сьогодні матеріальні, тому ви можете швидко пошкодувати про свою нестриманість.

Лев
Успішними обіцяють бути лише ті фінансові операції, які аж ніяк не пов'язані з ризиком, інакше треба приготуватися до того, що все піде навперекіс, порушивши всі ваші плани.

Діва
Люди цього дня будуть схильні йти назустріч і допомагати в будь-яких – навіть найскладніших – ситуаціях: є сенс скористатися сприятливими обставинами, щоб вирішити важливі питання.

Терези
Енергії сьогодні буде не так багато, як вам би того хотілося, тому витрачати її потрібно економно, вирішуючи лише найважливіші питання та відмовляючись від другорядних.

Скорпіон
День сприятливий для очищення – насамперед на моральному рівні: спробуйте подивитися на себе з боку, провівши роботу над скоєними раніше помилками та зробивши з них важливі висновки.

Стрілець
Не варто втручатися в чуже особисте життя, особливо якщо вас про це не попросять: така ініціатива може виявитися покараною, що надовго позбавить вас бажання вирішувати будь-які питання, крім своїх власних.

Козоріг
Навіть якщо вам дуже захочеться чимось похизуватися, зачекайте – хтось з оточення може скористатися вашою відвертістю та використати отримані знання вам на шкоду.

Водолій
Зірки застерігають вас від ризику у фінансових справах: найбільше, що ви можете дозволити собі цього дня – купити лотерейний білет, будь-які інші угоди, які передбачають вкладення грошей, – під забороною.

Риби
Гарний час для того, щоб на якийсь час забути про поточні проблеми та подбати про себе – сісти на дієту, зайнятися спортом, відвідати салон краси, змінити імідж або просто відпочити.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні