На фронті загинули троє військових з Волині

0
На фронті загинули троє військових з Волині
До Луцька надійшли дві скорботних звістки з фронту. На війні загинули 51-річний Борис Кулеш та 27-річний Віталій Сардачук.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Лучанин Кулеш Борис Григорович, 10.05.1973 року народження, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду кулеметника стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

Солдат Кулеш Борис Григорович загинув 16.09.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Синьківка Харківської області.

Лучанин Сардачук Віталій Віталійович, 27.01.1997 року народження, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду стрільця-санітара відділення морської піхоти взводу морської піхоти роти морської піхоти батальйону морської піхоти.

Матрос Сардачук Віталій Віталійович загинув 18.07.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Кринки Херсонської області.


21 вересня на війні загинув навідник кулеметного взводу 67-ої окремої механізованої бригади, житель села Топільне Рожищенської громади - Сергій Сергійович Шевчук, 1977 року народження.

Воїн поліг під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Терни Краматорського району, — повідомили на сайті міськради.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 27 до 29 вересня 2024 року включно.

Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Про дату та час поховання захисника України повідомлять пізніше.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні