У ДТП на заході України загинув 25-річний мотоцикліст

0
У ДТП на заході України загинув 25-річний мотоцикліст
28 вересня в Рівному позашляховик зіткнувся з мотоциклом. Внаслідок аварії водій двоколісного потрапив до реанімації. На жаль, згодом стало відомо, що він помер.

Про смерть мотоцикліста згодом повідомили в поліції Рівненщини.

Медикам не вдалося врятувати життя 25-річного рівнянина — попри вжиті реанімаційні заходи близько 18:00 він помер.

Зараз слідчі вирішують питання про перекваліфікацію кримінального провадження на ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Деталі ДТП
Аварія трапилася вчора, 28 вересня, близько 13:45 на вулиці Льонокомбінатівській у Рівному. Правоохоронці встановили, що мотоцикл Kawasаki, за кермом якого був 25-річний рівнянин, у забороненому місці здійснював маневр обгону автомобіля Аudі Q7. У цей час позашляховик повертав ліворуч на територію АЗС. Відтак, відбулося зіткнення транспортних засобів.

Від удару із позашляховиком мотоцикл загорівся. Вогонь загасили патрульні спільно із небайдужими громадянами, які стали свідками автопригоди.

Внаслідок аварії мотоцикліст отримав важкі травми, за його життя боролись лікарі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні