Синоптикиня назвала дату, коли в Україні випаде сніг

0
Синоптикиня назвала дату, коли в Україні випаде сніг
Частину України накрило відчутне похолодання. Ба більше, уже незабаром можливий сніг.

Про це напередодні в інтерв'ю 24 Каналу розповіла синоптикиня Укргідрометцентру. Наталія Птуха сказала, де саме очікується сніг.

Сніг в Україні
Експертка зазначила, що після проходження атмосферного фронту, на високогір'ї вже можуть бути прояви досить-таки осіннього характеру погоди. Подекуди не те, що заморозки, втім, відчутне зниження температури.

Якщо говорити саме про високогір'я Карпат, 30 вересня, навіть подекуди може мокрий сніг пролітати, але це ще досить локально й тільки на високогір'ї. І температура впродовж доби буде плюсова – +1 – + 6 градусів тепла, – сказала Наталія Птуха.

Водночас експертка додала, що з 1 жовтня знову буде опадів. Температура вночі залишиться на рівні +1 – +6, а вдень +4 – +10 градусів.

Тобто локальне зниження до 0, звичайно, може розпочинатися, але поки що ще не масово і не так тривало. І поки що тільки на високогір'ї Карпат, – наголосила синоптикиня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні