Відомий український актор двічі отримав повістку

0
Відомий український актор двічі отримав повістку
Український актор театру та кіно Володимир Ніколаєнко, який став зіркою серіалів "Останній москаль" та "Великі вуйки", розповів про повістку.

Про це пише Уніан.

Минулого року з'явилася інформація від його колеги Богдана Бенюка, що 54-річного чоловіка мобілізували. Проте Володимир наголошує, що була вимога від директора театру оформити документи в ТЦК.

Він пройшов лікарську комісію, отримав висновок і через три дні прийшов до військкомату.

"Мені вручили повістку з відстрочкою на три дні – попрощатися з рідними. Відправили на Чернігів. Пам’ятаю, вишикували серед лісу всіх новоприбульців, приїхали хлопці з частини. Запитують: "Скільки років?" Хтось відповідає: "40". Кажуть: відходьте вліво. Мене запитують, відповідаю: "54". Махають рукою – вправо. І зі мною там опинилися ще кілька товаришів мого віку. Нас повернули назад до Києва. У ТЦК сказали: "Ну, не взяли вас до цієї частини, отже, підете в іншу. Ось вам ще одна повістка". Але і там мене не взяли. Ці каруселі тривали місяць, морально було важко", - розповів Ніколаєнко.

Він також зазначив, що найважче той період переживала його дружина. Адже їхній спільний син вже тоді служив в ЗСУ, тому жінка хвилювалася вдвічі.

"Казала мені: "Від переживань підкошуються ноги". Однак у мене не було думок, що треба відлиняти чи щось таке. Але згодом мене повернули в театр, зараз маю бронь".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні