Гороскоп на 30 вересня: день, коли проблеми вирішаться самі собою

0
Гороскоп на 30 вересня: день, коли проблеми вирішаться самі собою
День, коли обираючи між духовним і матеріальним, важливо віддати перевагу першому, а не другому.

Про це пише ТСН.

В такий час проблеми вирішуються начебто самі собою – без втручання самої людини, головне – повірити в те, що навколишній світ легко розрулює будь-які обставини, хоч би якими складними та заплутаними вони були. День також сприятливий для будь-яких поїздок – від робочих відряджень до подорожей.

Овен
Небажано спілкуватися з неприємними людьми – негативні емоції, які ви зрештою отримаєте, можуть негативно позначитися не лише на моральному, а й на фізичному стані.

Телець
Не варто нав'язувати своє товариство людям, які його не цінують: спілкування з ними однаковно не складеться, тож не варто гаяти час і сили – краще витратити їх на вдячнішу справу.

Близнята
Гарний день для того, щоб посилити позитивну енергетику своєї оселі: для цього потрібно не лише зробити повноцінне генеральне прибирання, а й викинути мотлох, хоч би яким потрібним він здавався.

Рак
Ухвалююючи важливі життєві рішення, не звертайте увагу на доводи розуму, хай би якими переконливими вони не здавалися: ці міркування будуть надто практичними та розважливими, а ось інтуїція знайде вірний шлях.

Лев
Незважаючи на понеділок, не варто підписувати важливі документи: вони можуть приховувати прикру помилку або одруківку, що призведе до небажаних фінансових або бізнес-наслідків.

Діва
Від сумних думок, які можуть переслідувати представників вашого знака цього дня, позбавить те, що заведено пафосно називати зустріччю з прекрасним: якою саме вона буде – вибирати лише вам.

Терези
Хоч би як сьогодні складалася ситуація – як життєва, так і професійна, – налаштовуватися потрібно лише на хороше: найнеймовірнішим для вас способом усе складеться саме так.

Скорпіон
День, коли люди, що оточують вас, не зможуть приховати своїх справжніх намірів, проговорившись або зробивши помилковий крок, а вже як діяти, отримавши важливі знання, вирішувати лише вам.

Стрілець
Намагайтеся не йти на поводі у емоцій, які сьогодні – втім, як і завжди – битимуть ключем: до добра вони вас не доведуть, а от спричинити купу небажаних неприємностей можуть цілком.

Козоріг
Вирішення важливого професійного завдання, яке ви марно намагаєтеся знайти вже доволі тривалий час, несподівано прийде само собою начебто згори – без будь-яких зусиль з вашого боку.

Водолій
Від серйозних професійних справ у цей час рекомендується відмовитися, успіхом вони – з низки причин – однаково не закінчаться, краще зайнятися дрібними побутовими клопотами – вони відвернуть від сумних думок.

Риби
День сприятливий для зміцнення особистих і сімейних взаємин: що більше уваги ви сьогодні приділите коханій людині, дітям або літнім родичам, то міцнішими та щасливішими вони будуть.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні