Війна може наблизитися до великих міст, - заступник командира 3-ої ОШБр

0
Війна може наблизитися до великих міст, - заступник командира 3-ої ОШБр
Росіяни досягли просування на важливих ділянках фронту. Війна може наблизитися до великих міст.

Про це заявив у Telegram заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін.

"Всі вже ніби звикли до новин про просування російських військ, "десь там на Сході". Ну рухаються - і хай рухаються собі, не так страшно. Але вони вже до Покровська дорухались, а далі інші міста. В тому числі великі міста з сотнями тисяч людей", - заявив Жорін.

Він заявив, що динаміка війни зараз дуже висока, а ворог лише нарощує темпи. Натомість українські підрозділи виснажуються - без ротацій та нормальної заміни.

"Українському суспільству потрібно прокинутись. Не хочеться нікого лякати, але ми зараз не в найкращому положенні. Щоб все це вивезти - треба діяти, а не чекати та мріяти. І що дуже важливо- перестати вірити в казки про миттєву перемогу й мир, який хтось за нас зробить", - додав Жорін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні