Відома 34-річна українська акторка вперше вийшла заміж

0
Відома 34-річна українська акторка вперше вийшла заміж
Зірка серіалів "Встигнути до 30" та "На лінії життя", донька відомого актора Олексія Вертинського - Ксенія Вертинська - вийшла заміж.

Радісною новиною вона поділилася в своєму Instagram, пише УНІАН.

Її обранцем став колега Ігор Рубашкін, який старший за неї на 12 років.

Наречена обрала білу пишну сукню міді з корсетом і доповнила образ фатою. А чоловік був одягнений у світлий костюм, а зверху додав бутоньєрку з троянди.

Відомо, що закохані організували виїзну церемонію на природі. Ведучою свята стала Лілія Ребрик, яка приїхала привітати молодят з чоловіком та молодшими доньками. Також серед гостей були акторки Віра Кобзар, Дар’я Петрожицька Олена Алимова, а ще батько Ксенії - Олексій Вертинський - та інші родичі пари.

До слова, для 34-річної акторки це перший офіційний шлюб, а от для Ігоря - третій. Скільки закохані вже разом - вони не зазначили. Відомо, що Вертинська виховує 10-річну доньку від попередніх стосунків, а у Рубашкіна є дві доньки Поліна та Варвара.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні