За якої умови росія перестане атакувати Україну «шахедами»

0
За якої умови росія перестане атакувати Україну «шахедами»
Удари по місцях запуску російських ударних БпЛА по Україні можуть змусити Росію на певний час припинити атаки "Шахедів" та захистити українські населені пункти.

Про це в ефірі телеканалу FREEDOM повідомив речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук.

За його словами, на півдні є кілька ключових локацій, звідки запускаються "Шахеди": Чауда, Єйськ та Приморсько-Ахтарськ.

"Невелика передісторія. Пам’ятаєте, по Єйську було влучання в полігон, звідки "Шахеди" ці запускалися, також було знищено й операторів цих безпілотників? І тоді на якийсь певний час, скажімо так, Єйськ перестав нас турбувати. Сьогодні ворог знову відновив звідти бойову роботу. Відповідно, у Сил оборони знову з’являється нова мета для того, щоб завдати удару у відповідь", — сказав він.

Братчук також підкреслив, що російські війська щоденно атакують Україну, однак ЗСУ активно працюють над зниженням інтенсивності ворожих обстрілів.

"Думаю, що та робота, яка проводиться Силами оборони, буде і далі проводитися. Знову-таки не забуваємо про системи С-300 — ешелонована протиповітряна оборона, треба зазначити, на цій локації, тому не завжди наші "бойові комарі" можуть пролітати. Це ті реалії, які є", - додав він.

Крім того, речник відзначив, що з огляду на швидкий розвиток українських безпілотних сил, які стали окремим видом військ, можна очікувати позитивних результатів у боротьбі з російськими атаками.

"Результати, які дійсно зменшать тиск і на фронт на півдні, і, відповідно, на мирне населення. Тому всі локації відомі, робота проводиться, удари будуть продовжуватися", — сказав Братчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні