Путін зробив цинічну заяву про «відновлення» окупованих росією областей

0
Путін зробив цинічну заяву про «відновлення» окупованих росією областей
Поки Запоріжжя та інші населені пункти, які знаходяться в безпосередній близькості до лінії бойового зіткнення, піддаються множинним ударам КАБів з боку російської армії, президент РФ Володимир Путін вітає жителів тимчасово окупованих територій України з "днем возз'єднання" з Росією.

Про це пише УНІАН.

Правитель РФ записав відеозвернення, в якому привітав із "воістину доленосною подією":

"Ми йшли до неї через роки і непрості випробування, знали, в яких нестерпних умовах постійних обстрілів, блокади довгих вісім років жив Донбас, яких утисків зазнавали мешканці".

Диктатор не посоромився заявити, що на тимчасово окупованих територіях Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей "активно відновлюються підприємства, будуються житлові будинки, лікарні та школи". У той час як російські військові знищують ракетами та безпілотниками лікарні, школи та інші цивільні об'єкти в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні