Скільки росіян підтримують закінчення війни проти України

0
Скільки росіян підтримують закінчення війни проти України
Дедалі більше росіян відчувають втому від війни з Україною і готові до перемир'я, навіть якщо російським військам не вдасться досягти цілей, що спочатку були заявлені Кремлем.

Про це свідчать результати досліджень, проведених проєктами "Хроніки" та "ExtremeScan" до другої річниці оголошення мобілізації в РФ, пише Холод.

Так, близько половини опитаних росіян (49%) висловили готовність підтримати мирну угоду, навіть якщо цілі "спецоперації" залишаться невиконаними. Проти такого рішення виступають 33% респондентів, ще 18% вагалися з відповіддю.

"Деякі регіони ... виступають за завершення війни навіть сильніше, ніж традиційні центри протесту - Москва і Санкт-Петербург. Серед досліджуваних регіонів найнижча підтримка "СВО" зафіксована в Чеченській республіці — лише 39% респондентів заявили про підтримку "спецоперації", на другому місці — Республіка Тива (46% підтримки), трохи вище рівень підтримки в Санкт-Петербурзі — 50%. У цих же регіонах найбільша кількість респондентів уникнула відповіді на запитання", - йдеться у статті.

*Дослідження проєкту Хроніки проводилося з 10 по 17 вересня. Група ExtremeScan провела 11 опитувань з 29 липня до 6 вересня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні